Hotel Hotelski apartmani Holiday homes Restaurant & Pool bar Plaža i bazeni Wellness i Fitness Marina Punat Izleti i aktivnosti Posebne ponude Cjenik Postanite dio našeg tima
Hotel Hotelski apartmani Holiday homes Restaurant & Pool bar Plaža i bazeni Wellness i Fitness Marina Punat Izleti i aktivnosti Posebne ponude Cjenik Postanite dio našeg tima

Plaža i bazeni

Plaže i bazeni na otoku Krku


Bazen
Vanjski grijani bazen (otvoren u sezonskim mjesecima), uređeno sunčalište , zrak pun mirisa mediteranskog bilja, doživljaj koji je teško dočarati riječju i slikom. Dok se opuštate naše ljubazno osoblje poslužiti će Vas vašim omiljenim pićem. Uz bazen nalazi se i mjesto za najmlađe gdje mogu uživati u svojem godišnjem odmoru.

Beach club Medane
Beach club Medane je privatna plaža udaljena 3 km od hotela i nudi besplatne ležaljke, suncobrane i parkiralište za goste hotela. Tijekom ljeta organiziramo besplatan transfer do plaže.
Od Punta prema Staroj Baški, “sakrile” su se brojne male uvalice i plažice kojima je pristup moguć jedino s mora. Iskoristite priliku, pronađite svoju uvalu i okupajte se!
Saznajte više

Prekrasna šljunčana plaža u Baški
Baška je jedan od turističkih aduta otoka Krka, zahvaljujući biseru Kvarnera, Jadrana... - “Veloj plaži” koja se proteže u dužini od nešto manje od dva kilometra. Plaža nudi veliki izbor dodatnih sadržaja tako da će ovdje svatko pronaći nešto za sebe.

Top 5 beaches on Island Krk

Rajska plaža
Najveća i najpoznatija plaža na otoku Rabu u Loparu je Rajska plaža. Prostire se na oko 2 km te nudi mnogo različitih turističkih sadržaja.
Nagrađena je plavom zastavom, međunarodnim simbolom kvalitete i očuvanosti okoliša te sigurnosti kupača.

Meline
U blizini mjesta Šilo nalazi se maleno mjesto Soline koje obiluje blagodatima ljekovitog blata te je danas jedna od atrakcija otoka Krka i obavezna destinacija mnogih gostiju.

Plavnik i mali Plavnik
Samo 1 sat brodom udaljen otočić Plavnik pravi je primjer ljepote Jadranskog mora i primorja.
Plavnik ima veliku važnost u ishrani zaštićenih bjeloglavih supova koji na ovaj otočić dolaze s otoka Cresa.
Mali Plavnik - ističe se svojom bogatom vegetacijom. Na njemu su pronađene 44 biljne vrste među kojima su najznačajnije endemična zajednica istarskog zvončića (u pukotinama stijena) te dalmatinske zečine. 
Iskoristite priliku, pronađite svoju uvalu i okupajte se!